Μώραλης: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης έδωσε συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Μώραλης: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ψηλά την σημαία της Ελλάδας σήκωσε η εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Ιαπωνία με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στην εθνική ομάδα (vid)

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Μώραλης συνεχάρη τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου για τη νέα τους επιτυχία και τη χαρά που έδωσαν στη χώρα μας.

Ελλάδα - Σερβία 10-13: Ασημένιο μετάλλιο, χρυσή καρδιά (highlights)

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, δίνοντάς μας μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, που τόσο έχουμε ανάγκη. Μια συγκλονιστική πορεία προς τον τελικό, μια συγκλονιστική ομάδα που μας κάνει υπερήφανους, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία έως τώρα για το ελληνικό πόλο. Συγχαρητήρια σε όλους! Σας ευχαριστούμε!».