Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός Γερμανίδας προπονήτριας που γρονθοκόπησε άλογο στο μοντέρνο πένταθλο!

Γερμανίδα προπονήτρια αποβλήθηκε γιατί έριξε γροθιά σε άλογο που δεν υπάκουε την αθλήτρια της, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της ιππασίας, στο μοντέρνο πένταθλο, των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός Γερμανίδας προπονήτριας που γρονθοκόπησε άλογο στο μοντέρνο πένταθλο!

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων τέθηκε η προπονήτρια του μοντέρνου πένταθλου από τη Γερμανία, Κιμ Ράισνερ η οποία αποβλήθηκε, από την 32η διοργάνωση, του Τόκιο, καθώς αρχικά παρότρυνε την αθλήτρια της και συμπατριώιτσσα της, Ανίκα Σλέου, να χτυπήσει το άλογο της που δεν την υπάκουε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της ιππασίας και κατόπιν του έριξε η ίδια γροθιά!

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού των γυναικών, με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από το χώρο τέλεσης του αγωνίσματος και το Ολυμπιακό Χωριό.

Αφού έγινε γνωστό το συμβάν η παγκόσμια ομοσπονδία έκανε σχετική έρευνα και διαπίστωσε πως η προπονήτρια χτύπησε το άλογο, με το όνομα Saint Boy.

Η αθλήτρια, είχε ιππεύσει το άλογο πριν το διαγωνιστικό μέρος, όπου οι αθλητές έχουν στη διάθεσή τους μόλις 20 λεπτά για να συνδεθούν με ένα άλογο που δεν έχουν ιππεύσει ποτέ.

Το άλογο έριξε τον πέμπτο φράχτη στο αγώνισμα και στη συνέχεια αρνούνταν επανειλημμένα να πηδήξει, αποκλείοντας την Σλέου, η οποία με μηδέν πόντους δεν τα κατάφερε.

Στο βίντεο μάλιστα η αθλήτρια φαίνεται πως ιππεύει με κλάματα στα μάτια, ανήμπορη να ελέγξει το άλογο.

Μάλιστα, η Σλέου είχε το προβάδισμα στον αγώνα και μπορούσε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, όμως μετά το συμβάν αποκλείστηκε.