Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης ο Γιάννης Φουντούλης

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας πόλο των ανδρών, Γιάννης Φουντούλης θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης ο Γιάννης Φουντούλης

Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Γιάννης Φουντούλης.

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι Σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020, ύστερα από απόφαση του Αρχηγού Μιχάλης Φυσεντζίδης, θα είναι ο Αρχηγός της Εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης.

Η ΕΟΕ συγχαίρει όλους τους παίκτες και τους συντελεστές της Εθνικής πόλο, για την ιστορική κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό», αναφέρει στην ενημέρωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον Χιώτη άσο Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει και πάλι με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Ο Φουντούλης ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, τέσσερα χρόνια μετά ήταν στο Ρίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και τώρα αρχηγός της «γαλανόλευκης» στο Τόκιο, με την Εθνική ομάδα να έχει σίγουρο το μετάλλιο και να παίζει στον τελικό για το χρυσό.

Ο Φουντούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χίο, συνέχισε στον Ολυμπιακό όπου κατέκτησε τα πάντα, δύο χρόνια ήταν στη Φερεντσβάρος και γύρισε στο μεγάλο λιμάνι φέτος το καλοκαίρι.