Βλάχος και Ολυμπιακός το μυστικό της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Ντένες Βάργκα

Το μυστικό της επιτυχίας για την Ελλάδα είναι ο Θοδωρής Βλάχος και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον αρχηγό της Εθνικής Ουγγαρίας Ντένες Βάργκα.

Βλάχος και Ολυμπιακός το μυστικό της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Ντένες Βάργκα

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας της Ουγγαρίας, Ντένες Βάργκα, ο εκ των κορυφαίων παικτών στον πλανήτη μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της Ελλάδας, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι ο κόουτς Θοδωρής Βλάχος και η κοινή παρουσία του με τους περισσότερους παίκτες της Εθνικής ομάδας, στον Ολυμπιακό.

«Δεν μπορούσαμε να πιάσουμε την ευκαιρία. Η ελληνική ομάδα έπαιξε άριστα, με αρκετά καλή άμυνα, όπως και στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο. Σε τέτοιες στιγμές, εύχομαι η ομάδα που μας απέκλεισε να κερδίσει το τουρνουά, γιατί τότε θα αποδειχθεί πως μείναμε εκτός από την καλύτερη ομάδα.

Η καλή άμυνα είναι το όπλο των Ελλήνων. Το μυστικό των Ελλήνων και αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από έναν σύλλογο (σ. τον Ολυμπιακό) με τον ίδιο προπονητή (σ. τον Θοδωρή Βλάχο) και παρόλο που ήλπιζα ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πλήξη δεν ισχύει. Είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Προσπαθήσαμε τα πάντα αλλά ανταποκρίθηκαν καλά σε όλα», τόνισε ο Ντένες Βάργκα. Ο αρχηγός της Εθνικής Ουγγαρίας και της Φερεντσβάρος, Ντένες Βάργκα.

Ο Βάργκα μιλώντας για σύλλογο φυσικά και εννοεί τον Ολυμπιακό, εκεί όπου εργάζεται και ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος και αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι παίκτες. Υπάρχει χημεία αφού οι περισσότεροι δουλεύουν μαζί όλη τη χρονιά κι αυτό, σύμφωνα και με τον Ούγγρο άσο είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Να θυμίσουμε βέβαια πως την Κυριακή, ο τελικός θα είναι το τελευταίο ματς της Εθνικής με τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο αφού είναι απόφαση της Ομοσπονδίας να μην εργάζεται ο νέος τεχνικός της "γαλανόλευκης" σε σύλλογο.