Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Ή στην Εθνική ομάδα ή σε σύλλογο»

Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, «φωτογράφισε» φυσικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, λέγοντας πως δεν μπορεί ένας προπονητής να εργάζεται ταυτόχρονα σε σύλλογο και στην Εθνική ομάδα.

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Ή στην Εθνική ομάδα ή σε σύλλογο»

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 «φωτογράφισε» τον Θοδωρή Βλάχο για το θέμα των ομοσπονδιακών τεχνικών που εργάζονται σε συλλόγους.

«Είναι μια δέσμευσή μου. Δεν μπορεί ένας προπονητής που εργάζεται σε σύλλογο να είναι και στην εθνική ομάδα ανδρών ή γυναικών» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟΕ και φυσικά η καμπάνα χτυπά για τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται με τεράστια επιτυχία στη «γαλανόλευκη» αλλά και στον Ολυμπιακό.

Αυτό βέβαια, όπως είπε και ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, δεν θα γίνει τώρα, από τη στιγμή που η ομάδα προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (6/4) υπάρχει συνάντηση για τον προγραμματισμό της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με παρόντες τον Β’ αντιπρόεδρο Γιώργο Αφρουδάκη και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θόδωρο Βλάχο.

Οι δυο τους στο παρελθόν έχουν κοντραριστεί αρκετές φορές και ρωτήθηκε γι’ αυτό ο Γιαννόπουλος, λέγοντας πως η ομοσπονδία θα κάνει τα πάντα για όλους έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει Τόκιο.