Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νέο κρούσμα στην εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ένα ακόμα μέλος της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νόσησε από τον κορονοϊό και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο καραντίνας

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νέο κρούσμα στην εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης


Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού διαγνώσθηκε στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η συνοδός της αποστολής, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορονοϊό και άλλα πέντε μέλη της ομάδας, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η συνοδός, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορονοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο».