Μέσι: Ευχαριστούμε Σκόλα, είσαι σημείο αναφοράς στον Αργεντίνικο αθλητισμό!

Ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε τον, αποχωρήσαντα από την Εθνική Αργεντινής μπάσκετ, μετά τον αποκλεισμό από την Αυστραλία, Λουίς Σκόλα, «σημείο αναφοράς» για τον Αργεντίνικο αθλητισμό. ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Μέσι: Ευχαριστούμε Σκόλα, είσαι σημείο αναφοράς στον Αργεντίνικο αθλητισμό!

To γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις διακοπές του (αφού η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε θέση να χωρέσει το συμβόλαίο του σ' έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό της για την επόμενη σεζόν...) δεν κάνει τον αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου της Αργεντινής (και ρέκορντμαν σκοραρίσματος και συμμετοχών...) λιγότερο προσεχτικό στα τεκταινόμενα του αθλητισμού της χώρας του.

Έτσι μαθαίνοντας ότι η ήττα, από την Αυστραλία, στον προημιτελικό του μπασκετικού τουρνουά ήταν το ακροτελεύτιο ματς με το εθνόσημο για τον, εμβληματικό, συμπατριώτη του Λουίς Σκόλα του αφιέρωσε μία ανάρτηση στο Τwitter.

O Σκόλα έγραψε τον επίλογο της καριέρας του με τη φανέλα της Αργεντινής το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου γεγονός που αποτέλεσε την κύρια είδηση, αθλητικού χαρακτήρα, της ημέρας, στην πατρίδα του.

Ο 41χρονος φόργουορντ είχε προαναγγείλλει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αποτελέσουν το φινάλε της εθνικής πορείας του, με σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας να σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν μέσω των social media.

Μεταξύ αυτών ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Η τεράστια καριέρα σου, σε έκανε σημείο αναφοράς στον αργεντίνικο αθλητισμό και σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε».

Αλλιώς, αναγνώριση μεταξύ κορυφαίων..