ΗΠΑ – Καναδάς 16-5: Άνετα στα ημιτελικά

Η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ συνέτριψε 16-5 τον Καναδά και πέρασε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο πόλο γυναικών. 82% στις αποκρούσεις η Άσλεϊ Τζόνσον του Εθνικού.

ΗΠΑ – Καναδάς 16-5: Άνετα στα ημιτελικά

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, η ομάδα πόλο γυναικών των ΗΠΑ, επικράτησε στον προημιτελικό του Καναδά με 16-5 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η χρυσή ολυμπιονίκης από την πρώτη περίοδο ήταν μπροστά στο σκορ με και φυσικά τα πάντα τελείωσαν αφού ο Καναδάς ήταν αδύνατο να επιστρέψει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Ισπανία στην τετράδα, 11-7 την Κίνα

Από τρία γκολ για τις νικήτριες, σημείωσαν οι Στέφενς, Ουίλιαμς και ΜακΚένζι Φίσερ, από δύο οι Μάσελμαν και Αρια Φίσερ και από ένα οι Χαραλαμπίδη (του χρόνου στον Εθνικό), Τζιλκράϊστ και Φατάλ. Από τις Καναδές, σκόραραν οι Λα Ρος (2), Κρέϊβερ, Ράϊτ και ΜακΚέλβεϊ ενώ δεν σκόραρε η Κίρα Κρίστμας του Ολυμπιακού που είναι και το βαρύ πυροβολικό του ομάδα του Καναδά. Μάλιστα είχε 0/4 σουτ.

Να σημειώσουμε πως η Αμερικανίδα τερματοφύλακας, Άσλεϊ Τζόνσον του Εθνικού από τη νέα αγωνιστική περίοδο είχε 82% στις αποκρούσεις και συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις. Η Στεφανία Χαραλαμπίδη που επίσης τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βλέπουμε στην Ελλάδα με τον Εθνικό, είχε όπως είπαμε και παραπάνω ένα γκολ με 1/6 σουτ βέβαια.