Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νέα ήττα του Τζόκοβιτς την ίδια μέρα, αυτή τη φορά στο μικτό διπλό!

Μετά την ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του μονού ανδρών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς -με παρτενέρ τη Νίνα Στογιάνοβιτς- αποκλείστηκε και στον ημιτελικό του μικτού διπλού, καθώς έχασε από το δίδυμο των Ασλάν Καράτσεφ, Έλενα Βεσνίνα με 2-0 σετ!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νέα ήττα του Τζόκοβιτς την ίδια μέρα, αυτή τη φορά στο μικτό διπλό!

Δεν ήταν μια καλή μέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς η σημερινή. Μετά την κατάρρευση του ονείρου για το Golden Slam με την ήττα στον ημιτελικό του μονού των Ολυμπιακών Αγώνων από τον... υπερηχητικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP αποκλείστηκε και στον ημιτελικό του μικτού διπλού!

Στον τελικό ο Ζβέρεφ, απέκλεισε τον Τζόκοβιτς! (highlights, vid)

Με παρτενέρ τη Νίνα Στογιάνοβιτς, ο «Νόλε» γνώρισε δεύτερη ήττα μέσα σε λίγες ώρες, αυτή τη φορά με «θύτες» τον Ασλάν Καράτσεφ και την Έλενα Βεσνίνα από τη Ρωσία. Το ρωσικό δίδυμο, μάλιστα, δεν έχασε ούτε σετ, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τόκιο με 7-6 (4), 7-5.

Ο τελικός του μικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι αμιγώς ρωσική... υπόθεση, καθώς οι Καράτσεφ και Βεσνίνα θα αντιμετωπίσουν συμπατριώτες τους! Ειδικότερα, αντίπαλοί τους θα είναι οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Το έτερο δίδυμο από τη Ρωσία προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό αποκλείοντας την ομάδα που άφησε εκτός συνέχειας τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά, αυτή των Τζον Πιρς και Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία. Σε ένα συναρπαστικό ματς, η ρωσική ομάδα επικράτησε με 5-7, 6-4, 13-11.