Αποκλείστηκε η Σάκκαρη, έχασε 2-1 από τη Σβιτολίνα

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-1 από την Ελίνα Σβιτολίνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Εστιάζει τώρα στον μικτό διπλό με παρτενέρ φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη, έχασε 2-1 από τη Σβιτολίνα

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Σβιτολίνα για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα κορυφαία τενίστρια ηττήθηκε 2-1 από την Ουκρανή. Η Μαρία Σάκκαρη νούμερο 19 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ 7-5 με επική ανατροπή, αλλά έχασε τα δύο επόμενα με 6-3 και 6-4 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο απλό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων εστιάζοντας πλέον στο μικτό διπλό με παρτενέρ φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο πρώτο σετ αν και βρέθηκε να χάνει με 0-3 και 1-4, η Μαρία Σάκκαρη με ένα εντυπωσιακό 4-0 σερί στα γκέιμ πέρασε μπροστά και παρότι η αντίπαλός της ισοφάρισε ξανά με μπρέικ (5-5), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το τρίτο της μπρέικ στο πρώτο σετ και το κέρδισε με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα έκανε με το...καλημέρα μπρέικ και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-3, αν και η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο ένατο γκέιμ, αλλά δεν κατάφερε να το κερδίσει και να επιστρέψει.

Στο τρίτο σετ η Ουκρανή έκανε γρήγορα το μπρέικ, η Σάκκαρη όμως απάντησε (3-3), αλλά κάπου εκεί έχασε το...μυαλό της από τα διαδοχικά λάθη της επόπτριας. Η Ουκρανή έκανε μπρέικ, το κράτησε και έφτασε στη νίκη (6-4).