Θοδωρής Βλάχος: «Δεν κερδίσαμε αλλά δεν χάσαμε, συνεχίζουμε»

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του αγώνα με την Ιταλία, είπε η Ελλάδα θα μπορούσε να κερδίσει αλλά δεν έχασε κιόλας και συνεχίζει.

Θοδωρής Βλάχος: «Δεν κερδίσαμε αλλά δεν χάσαμε, συνεχίζουμε»

Ο Θοδωρής Βλάχος είπε: «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και θα θυμόμαστε. Θα μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Για τα πρώτα δύο οκτάλεπτα και οι δύο ομάδες εστίασαν στην άμυνα, το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε στην Ελλάδα και το τέταρτο στην Ιταλία. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε δουλέψει καλύτερα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Είχαμε τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις καλές πιθανότητες για να σημειώσουμε ένα γκολ και αυτό θα έκανε τα τελευταία λεπτά πολύ πιο εύκολα για εμάς. Ήμουν σίγουρος ότι η Ιταλία θα προσπαθήσει στο τέλος να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει. Νομίζω πως αυτό το 4-0 στο τελευταίο οκτάλεπτο, σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θα το δούμε να συμβαίνει ξανά και δεν είμαι χαρούμενος που συνέβη στην ομάδα μου. Δεν κερδίσαμε, αλλά δεν χάσαμε κιόλας και θα συνεχίσουμε».

Ιταλία - Ελλάδα 6-6: Θρίλερ στο Τόκιο (highlights)

Ο διεθνής Γιώργος Δερβίσης υποστήριξε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με λίγα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτές οι ομάδες είναι συνήθως κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα οκτάλεπτο για εμάς και, δυστυχώς, ένα οκτάλεπτο για την Ιταλία. Θα έπρεπε να έχουμε συγκεντρωθεί περισσότερο την τελευταία περίοδο. Η Ιταλία βρήκε τις λύσεις. Δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Θέλαμε περισσότερα για να κερδίσουμε, αλλά παίρνουμε μόνο έναν βαθμό».