Γκιώνης: «Νομίζω θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ, με τον τρόπο που έχασα» (vid)

Για τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο μίλησε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Γκιώνης: «Νομίζω θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ, με τον τρόπο που έχασα» (vid)

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ηττήθηκε με Γιουνγκσίκ Τζέουνγκ με 4-3, αν και προηγήθηκε με 3-1, και αποκλείστηκε στη φάση των «32» στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, ο οποίος βρέθηκε ένα πόντο μακριά από τη νίκη και την πρόκριση στη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά, μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Θεωρώ ότι ο αντίπαλος χαλάρωσε λίγο, εκεί που ήταν μαγκωμένος σαν να έχει τελειώσει το ματς, έπαιξε δύο καλές μπάλες, ενώ εγώ με τη σειρά μου έσκασα λίγο αλλά δεν μου πήγε.

Μετά όσο πλησίαζε το σκορ άρχισε να το πιστεύει. Οι Κορεάτες δεν κοιτάνε σκορ, καθώς παλεύουν κάθε πόντο, έχουν άλλη νοοτροπία. Έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό, εκεί έπαιξα λίγο λάθος. Μετά άρχισε να έρχεται η κούραση, ενώ ο Κορεάτης πήρε το μομέντουμ και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του».

Για το τελευταίο σετ: «Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα, κουραστήκαμε αρκετά και εγώ και αυτός. Εκεί θεωρώ ότι χάθηκε τυχαία, γιατί είχα δύο match ball. Έτσι όπως έχασα τώρα ήταν πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Θεωρώ ότι πάλεψα, αλλά τέτοια ήττα δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει».

Για το πώς ένιωθε: «Ένιωθα πάρα πολύ καλά, ήμουν πολύ φορμαρισμένος. Θεωρώ ότι με άλλον αντίπαλο, με έναν Ευρωπαίο θα είχα περισσότερες πιθανότητες. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να πω δικαιολογίες, γιατί ήμουν πολύ κοντά, έπαιξα πολύ καλά απέναντι και στον Κορεάτη».

Κλείνοντας, τόνισε: «Τον κοίταξα στα ματιά, βγήκα μπροστά και είχε φοβηθεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου, απλά ο τρόπος που έχασα, νομίζω θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ».