Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πλώρη για μετάλλιο η Καραχάλιου

Εντυπωσιακή η Βασιλεία Καραχάλιου στα Lasar Radial. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 9 βαθμούς ποινής. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει «χτίσει» διαφορά από την 4η θέση που βρίσκεται η Ιταλίδα Ζενάρο με 21 βαθμούς ποινής!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πλώρη για μετάλλιο η Καραχάλιου

Με μία νίκη και μία έκτη θέση η Βασιλεία Καραχάλιου έβαλε πλώρη για μετάλλιο. Βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης στα Lasar Radial μετά την δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μια εξαιρετική δεύτερη ημέρα στα laser radial και έτσι ύστερα από 4 κούρσες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης!

Στην τρίτη ιστιοδρομία η Καραχάλιου τερμάτισε έκτη, ενώ αν και βρισκόταν αρκετά πίσω στην τέταρτη, κατάφερε να την κερδίσει και να ανέβει ψηλά στη γενική κατάταξη! Έτσι, με μόλις 9 βαθμούς είναι πίσω μόνο από την Νορβηγίδα Φλεμ Χόεστ (7 βαθμοί) ενώ το πιο σημαντικό είναι πως έχει «χτίσει» διαφορά από την 4η θέση που βρίσκεται η Ιταλίδα Ζενάρο με 21 βαθμούς ποινής!

Απομένουν έξι ιστιοδρομίες και η κούρσα μεταλλίου, με την Καραχάλιου πλέον να έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μετάλλιο καθώς μετρά μια πρώτη, μία δεύτερη και μία έκτη θέση σε 4 κούρσες. Φυσικά έχει διαγράψει μία στην οποία τερμάτισε 19η θέση και δεν μετράει στη γενική κατάταξη.