Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Κόντρα στη Σβιτόλινα η Σάκκαρη για μια θέση στα προημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο, έμαθε την αντίπαλό της στον δρόμο προς τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή είναι η Ελίνα Σβιτόλινα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Κόντρα στη Σβιτόλινα η Σάκκαρη για μια θέση στα προημιτελικά

Η Ελίνα Σβιτόλινα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη. Η Ουκρανή ξεπέρασε το εμπόδιο της Τομλγιάνοβιτς και θα αναμετρηθεί με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον επόμενο γύρο.

Η Σβιτόλινα βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ από την Αϊλα Τομλγιάνοβιτς, όμως έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-4) και θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στην επόμενη φάση.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σάκκαρη θα βρει στον δρόμο της την Ουκρανή τενίστρια. Η Σβιτόλινα έχει αναμετρηθεί με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια τρεις φορές στο παρελθόν.

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: Απολαυστική Σάκκαρη, εύκολα στους «16»

Μάλιστα τις δύο φορές κέρδισε η Μαρία Σάκκαρη: το 2019 στο Σαν Χοσέ και το 2020 στην Οστράβα. Η Σβιτόλινα κέρδισε τη Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon με 2-1 σετ πριν από δύο χρόνια.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Σάκκαρη: «Ένα όνειρο, μοναδική εμπειρία. Ευχαριστώ που... ξυπνούν νωρίς»

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη, νίκησε εύκολα στο «Ariake tennis Park» του Τόκιο την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, με 2-0 σετ και πέρασε στις 16 καλύτερες του Ολυμπιακού τουρνουά. Επόμενη αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη λοιπόν η Σβιτόλινα.