Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξανά στον δρόμο του Τσιτσιπά ο Τιάφο!

Τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο θα αντιμετωπίσει ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, λίγες εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους στον 1ο γύρο του Wimbledon.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξανά στον δρόμο του Τσιτσιπά ο Τιάφο!

Σχεδόν έναν μήνα μετά τη συνάντησή τους στον 1ο γύρο του Wimbledon, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Φράνσις Τιάφο θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά για τον 2ο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δύσκολη πρόκριση για Τσιτσιπά, 2-1 τον Κολσράιμπερ

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε δύσκολα στον 1ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά με 6-3, 3-6, 6-3 του Γερμανού Φίλιπ Κολσράιμπερ και περίμενε τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τιάφο και τον Σουν-Γου Κουόν από τη Νότια Κορέα, προκειμένου να μάθει αντίπαλο στον 2ο γύρο.

Ο Αμερικανός νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες τον Νοτιοκορεάτη αντίπαλό του (6-3, 6-2) και θα παίξει για τρίτη φορά στην καριέρα του κόντρα στον Τσιτσιπά.

Στο πρόσφατο ματς του Wimbledon o Τιάφο είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας τον Έλληνα άσο χωρίς μάλιστα να χάσει σετ, με σκορ 6-4, 6-4, 6-3.

Wimbledon: Αποκλεισμός-σοκ του Τσιτσιπά από τον Τιάφο στον πρώτο γύρο!

Αυτή ήταν η μοναδική φορά που οι δύο αθλητές έχουν συναντηθεί σε επαγγελματικό ματς ανδρών, έχοντας παίξει άλλη μία φορά ως juniors το 2018, σε έναν αγώνα τον οποίο είχε κερδίσει ο Τσιτσιπάς με 4-3, 4-3, 4-2.