Γκιώνης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτή την φορά η υπέρβαση» (vid)

Πανέτοιμος για την υπέρβαση ο Παναγιώτης Γκιώνης. Πέρασε στον επόμενο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο πινγκ πονγκ και τώρα βάζει πλώρη για το βήμα παραπάνω.

Γκιώνης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτή την φορά η υπέρβαση» (vid)

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο πινγκ πονγκ και πλέον περιμένει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να φτάσει όσο το δυνατό πιο ψηλά! Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για την υπέρβαση και ευελπιστεί όπως και όλοι μας, αυτή τη φορά στο μακρινό Τόκιο να κάνει το παραπάνω βήμα και να συνεχίσει. Να φτάσει όσο το δυνατό πιο ψηλά.

«Για άλλη μία φορά καταφέρνω να φτάσω στον τρίτο γύρο, ελπίζω αυτή την φορά να κάνω την υπέρβαση, καθώς έχω μπροστά μου έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Κορεάτη που είναι νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και πρέπει να υπερβάλλω εαυτό. Ελπίζω να τα καταφέρω, είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια έδειξα ότι είμαι σε φόρμα και ελπίζω να τα καταφέρω. Θα μπω στον αγώνα και για να το ευχαριστηθώ και για να το παλέψω. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτή την φορά η υπέρβαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γκιώνης για τη συνέχεια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα «μαχαίρια» ΕΟΕ και ΕΡΤ - Ειρωνικό tweet για τη μη μετάδοση του Γκιώνη!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Προκρίθηκε στον 3ο γύρο ο Γκιώνης