Καπράλος για Πετρούνια: «Τι να κάνουμε εγώ ή ο υφυπουργός για αυτό το θέμα;»

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος χαρακτήρισε απογοητευτικό το γεγονός πως η ΕΡΤ δεν έδειξε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων.

Καπράλος για Πετρούνια: «Τι να κάνουμε εγώ ή ο υφυπουργός για αυτό το θέμα;»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Καπράλος στον στον bwinΣΠΟΡ FM:

«Ξεκίνησαν από χθες οι δικοί μας αθλητές, ο Ντούσκος και η Κυρίδου τα πήγαν πολύ καλά και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Η ημέρα μας σήμερα ήταν πολύ όμορφη, πρώτα παρακολουθήσαμε την Μαρία Σάκκαρη να περνάει μια δύσκολη τεννίστρια, την Εσθονή Κονταβέιτ, που είναι πολύ καλή. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γκιώνης κέρδισε 4-0, είναι πολύ έμπειρος αθλητής.

Η προσπάθεια του Πετρούνια που δεν έδειξε η ΕΡΤ (vid)

Είχαμε τον Λευτέρη Πετρούνια που έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Έχουν απόλυτο δίκιο οι τηλεθεατές, τι να κάνουμε εγώ ή ο υφυπουργός για αυτό το θέμα δηλαδή και ας ήμασταν εκεί;

Γιατί δεν είδαμε τον Πετρούνια - Η εξήγηση της ΕΡΤ, η ανάρτηση της Μιλλούση

Η παραγωγή δεν έκανε καλά τη δουλειά της, η ΕΡΤ αν είχε κάνει εγκαίρως τις κατάλληλες κινήσεις και είχε αγοράσει τα κομμάτια που αφορούν τους Έλληνες αθλητές… Ελπίζω να μην επαναληφθούν όλα αυτά, βγάλαμε και μια ανακοίνωση για αυτό το συμβάν νωρίτερα. Δεν είναι δυνατόν ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου να τον χάνει το φίλαθλο κοινό μας για μια ας το πούμε αμέλεια.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ανακοίνωση της ΕΟΕ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Πετρούνια

Η ΕΡΤ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δικαιούται με βάσει τα όσα έχει πληρώσει, να δείχνει αυτό που δείχνει η παραγωγή της ιαπωνικής τηλεόρασης. Όταν πληρώνεις κάτι παραπάνω, ζητάς κάθε ημέρα ποιον αθλητή θέλεις να σου δείξει. Είναι απογοητευτικό, αλλά ας το αφήσουμε για να μην χαλάσει μια υπέροχη ημέρα. Είμαι βέβαιος πως θα τον δούμε στον τελικό και εκεί θα πάρει ένα μετάλλιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος»

Σήμερα ήταν πολύ καλή ημέρα γιατί προκρίθηκε και η Ντουντουνάκη στον τελικό. Όλα τα παιδιά τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ελπίζω να συνεχιστούν αυτά, ξεκινάμε αύριο πρωί με την Κορακάκη, έχουμε αρκετές συμμετοχές σε πολλά αθλήματα.

Υπάρχουν αυτά τα μέτρα που ξέρουμε, πρέπει όλοι να προσέχουν. Μας θερμομετρούν και περνάμε από τεστ συνεχώς. Η μη ύπαρξη κοινού αφαιρεί την εορταστική ατμόσφαιρα. Οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου αγωνίζονται σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν μέχρι στιγμής».