Γιατί δεν είδαμε τον Πετρούνια - Η εξήγηση της ΕΡΤ, η ανάρτηση της Μιλλούση

Τι έγραψε η σύζυγος του Έλληνα πρωταθλητή, Βασιλική Μιλλούση και ποιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν είδαμε από την ΕΡΤ την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Γιατί δεν είδαμε τον Πετρούνια - Η εξήγηση της ΕΡΤ, η ανάρτηση της Μιλλούση

Την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο δεν την είδαμε αλλά γι' αυτό δεν ευθύνεται η ΕΡΤ σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση του κρατικού καναλιού.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η ΕΡΤ αναφέρει:

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020»

Όσο αφορά τη σύζυγο του Έλληνα πρωταθλητή, Βασιλική Μιλλούση, έγραψε στο instagram: «Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την βαθμολογία του αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν».