Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Συναγερμός» στην ελληνική αποστολή, τρία μέλη σε αυξημένη επιτήρηση

Θέμα στο Τόκιο με την Ελληνική αποστολή. Τρία μέλη της, βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση, λόγω πιθανής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19. Και τα τρία μέλη της αποστολής δεν εμφανίζουν συμπτώματα και όλα τα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί είναι αρνητικά.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Συναγερμός» στην ελληνική αποστολή, τρία μέλη σε αυξημένη επιτήρηση

Συναγερμός στις τάξεις της αποστολής της χώρας μας στο Τόκιο, αφού τρία μέλη της βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση, λόγω πιθανής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19.

Τρία μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση, αφού ενδέχεται να έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Γίνεται αντιληπτό πως στις τάξεις της ελληνικής αποστολής έχει σημάνει συναγερμός και υπάρχει αγωνία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τα τρία μέλη έχουν υποβληθεί σε τεστ, τα οποία είναι μέχρι στιγμής αρνητικά, ενώ έχει εφαρμοστεί το πρωτόκολλο υγείας που προβλέπεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Ιαπωνικής Κυβέρνησης και της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020», ενημερώθηκε ότι τρία μέλη της ελληνικής αποστολής βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση λόγω πιθανής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα στην Ιαπωνία. Και τα τρία μέλη της αποστολής δεν εμφανίζουν συμπτώματα και όλα τα τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί είναι αρνητικά.

Το Αρχηγείο είναι σε στενή επαφή με την Οργανωτική Επιτροπή αλλά και με τα μέλη της ελληνικής αποστολής προκειμένου να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα».