Έφυγαν για Τόκιο έξι κολυμβητές μας, μέσα και ο Εγγλεζάκης (pics)

Αναχώρησαν για το Τόκιο οι Οδυσσέας Μελαδίνης, Κώστας Εγγλεζάκης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας και Ανδρέας Βαζαίος.

 Έφυγαν για Τόκιο έξι κολυμβητές μας, μέσα και ο Εγγλεζάκης (pics)

Με προορισμό το Τόκιο και τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφυγαν τη Δευτέρα (19/7, 13.30) οι κολυμβητές μας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κώστας Εγγλεζάκης, Δημήτρης Μάρκος, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Κώστας Μερετσόλιας, Ανδρέας Βαζαίος, με τον έφορο και αρχηγό της ελληνικής αποστολής Γιάννη Νάτσιο, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Όπως φαίνεται και από τα χαμόγελα των κολυμβητών μας, η διάθεση που επικρατεί είναι άκρως ενθαρρυντική και οι Έλληνες αθλητές ανυπομονούν να ζήσουν το όνειρο της συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες – ήταν θετικός στον κορονοϊό πριν από μέρες – και όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες από την αναχώρηση της αποστολής, «πετάει» κι εκείνος για την παρθενική του συμμετοχή σε Ολυμπιάδα.

Θυμίζουμε πως για την ιαπωνική πρωτεύουσα αναχώρησαν την Κυριακή (18/7) το απόγευμα οι: Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος, Νόρα Δράκου, καθώς επίσης και οι προπονητές, Κώστας Τζιλιβάκης, Τάσος Καράμπελας, Άκης Οικονόμου και Παναγιώτης Βελέντζας.

Στις 22 Ιουλίου στις 13.30, στο Τόκιο θα ταξιδέψει και ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος, για να βρεθεί κοντά στον αθλητή του Ανδρέα Βαζαίο αλλά και στα άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.