Πέταξε για Τόκιο η σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής Άννα Κορακάκη!

Η Άννα Κορακάκη, πέταξε, από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Τόκιο, όπου θα είναι η σημαιοφόρος (μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια) της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πέταξε για Τόκιο η σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής Άννα Κορακάκη!

Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια, το Σάββατο (17/07) η Άννα Κορακάκη - που θα φέρει κι εκείνη την Ελληνική σημαία κατά την είσοδο της Ελληνικής αποστολής (πρώτη, κατά τα ειωθότα απ' όλες τις αποστολές, παγκοσμίως..) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο πέταξε, την Κυριακή (18/07), από την Θεσσαλονίκη, για την Ιαπωνική πρωτεύουσα.

Η πρωταθλήτρια μας στην σκοποβολή, που κατέκτησε 2 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ταξιδεύει για το Τόκιο φιλοδοξώντας για νέες επιτυχίες.

Γιατί όχι καλύτερες κι από εκείνες προ 5ετίας στο Ρίο Ντε Ζανέιρο, όπου είχε κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Η Άννα Κορακάκη θα είναι μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια οι σημαιοφόροι της Ελλάδος στην τελετή έναρξης, που όπως έχει δηλώσει ήταν ένα όνειρο της.

Μαζί της στο ταξίδι ο πατέρας και προπονητής της Τάσος Κορακάκης.

Κατά την αναχώρηση η Άννα Κορακάκη δήλωσε ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό και θα γίνει μάχη και για την είσοδο στον τελικό, ενώ ο Τάσος Κορακάκης αναφέρθηκε στην έλλειψη αγώνων λόγω covid-19 αλλά τόνισε πως στόχος είναι η διάκριση για την Ελλάδα.