Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αναχωρεί για Τόκιο ο Γκιώνης

Την Κυριακή (18/7) ο Παναγιώτης Γκιώνης θα μεταβεί στην Ιαπωνία προκειμένου να συμμετάσχει για πέμπτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αναχωρεί για Τόκιο ο Γκιώνης

Τον… δρόμο για το Τόκιο και τους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του παίρνει την Κυριακή (18/7) ο Παναγιώτης Γκιώνης. Ο πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ολοκλήρωσε επιτυχώς τη μεγάλη προολυμπιακή διαδικασία και πάει στην ιαπωνική πρωτεύουσα ν’ απολαύσει τους καρπούς μίας ακόμη πολύ κοπιαστικής προσπάθειας.

Πάντα με το όνειρο της διάκρισης, πάντα με υψηλές βλέψεις, έστω κι αν οι ειδικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας, στερούν από κάθε αθλητή την ιδανική ατμόσφαιρα της κορυφαίας διοργάνωσης. Ο Παναγιώτης Γκιώνης αναχωρεί αύριο το απόγευμα μαζί με τον προπονητή του στην εθνική ομάδα ανδρών Κώστα Βατσακλή, ο οποίος από την πλευρά του θα μετάσχει για 3η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το Λονδίνο και το Ρίο.

Επίσης αύριο, αλλά με διαφορετική πτήση, φεύγει για το Τόκιο ο διεθνής αθλητής Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, που θα είναι βοηθός προπόνησης και φυσιοθεραπευτής της αποστολής και θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ακόμη πολύ σημαντική και πρωτόγνωρη εμπειρία.