Φραγκάκη: «Ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε»

Η Έλενα Φραγκάκη, μέλος της Εθνικής ομάδας της καλλιτεχνικής κολύμβησης μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Φραγκάκη: «Ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε»

«Για μένα η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι και θα είναι ένα όνειρο! Είναι το πιο ψηλό σκαλί στην καριέρα του κάθε αθλητή και δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο περήφανη, που θα καταφέρω σε τόσο μικρή ηλικία, να το ζήσω. Από μικρή έβλεπα στην τηλεόραση τους Ολυμπιακούς και θαύμαζα τους αθλητές που συμμετείχαν, όμως δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως τώρα θα ήμουν μια από αυτούς. Το όνειρο για εμάς ήταν η πρόκριση και το καταφέραμε. Τώρα ήρθε η ώρα να το χαρούμε, να το απολαύσουμε και πάνω απ όλα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, η κάθε μια ξεχωριστά αλλά και σαν ομάδα», είπε η Έλενα Φραγκάκη.

Η Αντριάνα Μισίκιεβιτς, από την πλευρά της ανέφερε: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι το όνειρο κάθε αθλητή και είμαι πολύ περήφανη που είχα την τύχη και την ικανότητα, να πραγματοποιήσω κι εγώ αυτό το όνειρο. Η συμμετοχή μου στην κορυφαία αυτή διοργάνωση είναι παρά πολύ σημαντική. Σημαίνει πολλά για εμένα, τόσο η υπερηφάνεια που νιώθω για τον εαυτό μου όσο φυσικά και για την χώρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να προκριθούμε έπειτα από ένα τόσο δύσκολο αγώνα και έτσι πλέον αυτούς τους αγώνες στο Τόκιο, θέλω να τους ευχαριστηθώ πάνω απ´ όλα. Πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες που θα μας παρακολουθήσουν, η οικογένεια και οι φίλοι μας, θα περιμένουν ένα πολύ καλύτερα εκτελεσμένο πρόγραμμα, σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε στο Προολυμπιακό. Να είναι σίγουροι πως θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να τους κάνω υπερήφανους».

Η Γεωργία Βασιλοπούλου, είδε τις θυσίες της να παίρνουν «σάρκα και οστά», μέσα από την ιστορική πρόκριση του Ομαδικού μας, της Εθνικής μας ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Η συμμετοχή μου στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη σημαίνει πολλά για εμένα. Σημαίνει πως οι θυσίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια άξιζαν και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα αγωνιστώ και θα εκπροσωπήσω την χώρα μου! Το όνειρο μου από πολύ μικρή ηλικία, ήταν να καταφέρω να πάω στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τώρα που αυτό έγινε πραγματικότητα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα ξεπεράσω τα όρια μου, ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να απολαύσω τους αγώνες . Η ομάδα μου και εγώ θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε τους Έλληνες με υπερηφάνεια και συγκίνηση, βλέποντας μας να εκπροσωπούμε την χώρα μας με δυναμισμό και πάθος».