Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 27 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου (27/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 27 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου (27/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΜΙΛΑΝ για Καμαρά!», λέει το ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται «στην κορυφή της λίστας των «ροσονέρι» ο Αφρικανός χαφ - Οι Μιλανέζοι γνωρίζουν τα πάντα για το στάτους του άσου από τη Γουινέα και ετοιμάζονται για το πρώτο «χτύπημα» προς την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ακόμα στο ΦΩΣ: ««ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ»! - ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ με ανακοίνωσή του: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αποφασίζει χωρίς μαύρες σακούλες, ξυλοδαρμούς, εγκληματικές ενέργειες, προέδρους που δεν μπορούν να βάλουν γραμμές και εστίες στα γήπεδα του χωριού τους και τεμπελόσκυλα με χρυσά συμβόλαια που υποκινούν σε βία με ανακοινώσεις υπαγορευμένες από τα πραγματικά αφεντικά τους»

Επίσης στο ΦΩΣ: ΔΙΠΛΟ «ΟΧΙ» ΓΙΑ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ - Νέα… ενόχληση για τον Μαροκινό επιθετικό από συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας της Γαλλίας Αρνητική απάντηση από τον Ολυμπιακό και από τον ίδιο που σκέφτεται και νέο συμβόλαιο.

Καλογήρου: Ο σαλταδόρος, μαυραγορίτης, έμπορος λαθραίων τσιγάρων, λωποδύτης που έγραφε στίχους

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • «ΕΤΟΙΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»
    Ο Ματιέ Βαλμπουενά για τον τραυματισμό του και το ενδεχόμενο να παίξει στο ΟΑΚΑ
  • «Ρε ο Θεός να έρθει για προπονητής, άμα δεν έχεις παίκτες, δεν παίρνεις πρωτάθλημα!»
    Ο μέγας Αντώνης Αντωνιάδης δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει έξω από τα δόντια στο «ΦΩΣ» για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, αναπολώντας τις χρυσές δεκαετίες αντιπαλότητας των «αιωνίων».

    «Χαστούκια κατά ριπάς», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

    «Θέλει μάχη για Νάνι», λέει η Ώρα.

    «Ματέο έλα» και «Έστω 2ος», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

    «Σύλλογος μεγάλων», σύμφωνα με τη Live Sport.

    «Χαρμόσυνα», κατά τη Sportime, «Υπόσχεση» κατά τη Sportday.

Αλλάζει το ΣΕΦ - Τι λένε για την ανάπλαση Πατούλης, Τσιλιγκίρη (pic)

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.