Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 18 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου (18/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 18 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου (18/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ... ΜΕΛΛΟΝ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ και αφιέρωμα του «ΦΩΤΟΣ» με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση δέκα χρόνων (18/6/2010) από την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΗΦΟΡΟΣ… - Πώς μεταφράζονται από τον Ολυμπιακό οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ για το τέλος της σεζόν, αλλά και για την επόμενη * Στις 5 ή 6/8 το ματς με τη Γουλβς και η πρόκληση του φάιναλ 8».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΠΗΡΕ ΝΙΚΟΛΙΑ - Πληροφορίες από τα Γιάννινα θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 25χρονου χαφ από τον ΠΑΣ στον Ολυμπιακό».

Μονομαχία στον Ποδονίφτη: Έλληνας υπουργός σκοτώνει μύωπα βουλευτή, για ένα ρουσφέτι

Άλλα θέματα στο ΦΩΣ

  • ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
    Η ΟΥΕΦΑ έδωσε στην ελληνική πρωτεύουσα τις κληρώσεις για τους ομίλους των προσεχών Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ (1 και 2/10) * Έρχονται Μέσι και Ρονάλντο για το γκαλά και τη βράβευση των κορυφαίων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
  • Το κορίτσι είναι… περίπτωση!
    Η διαιτήτρια Βανέσσα Μαραγκού σπάει όλα τα κατεστημένα και της αρέσει! * Το «γιατί» το αποκαλύπτει στο «ΦΩΣ» και μαζί εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό της «ρομποτάκι» και τους ανθρώπους του στενού της κύκλου… ήρωες.
  • Πρώτη φορά φάιναλ 8 στα ευρωπαϊκά κύπελλα!
    Όπως αναμενόταν, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ θα ολοκληρωθούν με τελικές φάσεις οκτώ ομάδων σε Λισαβόνα (12-23/8) και Γερμανία (10-21/8) αντίστοιχα!

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

«10 χρόνια καπετάνιος του Θρύλου», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Ευρώπη ερχόμαστε», λέει η Ώρα.

«Πόρτα για Ch. L.», βλέπει η Metrosport.

«Θα είναι το πιο μεγάλο έργο μου» και «Στο δρόμο», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Ράτσιτς», σύμφωνα με τη Sportime, «Πιο μεγάλος, πιο ισχυρός», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.