Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 15 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου (15/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 15 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου (15/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΜΑ(Ν)ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ! Ο ΘΡΥΛΟΣ 3-1 ΤΟΝ ΕΞΟΧΟ ΑΡΗ», ο τίτλος στο ΦΩΣ: «Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον ΚΑΜΑΡΑ, που πέτυχε δύο γκολ (27’, 28’) και δημιούργησε το τρίτο (38’ ΜΑΣΟΥΡΑΣ), ο Ολυμπιακός δίχως να φορτσάρει συνέχισε στον δρόμο προς το 45ο πρωτάθλημα - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο Αφρικανός άλλαξε όλο το ματς στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, μέχρι να δεχθούν τα γκολ στο άψε-σβήσε από τον Καμαρά και να λυγίσουν.

Κάτι... τρέχει στην Πατησίων -Τι γίνεται στο Acropole Palace -Το διάσημο πλάνο από τα μπαλκόνια του

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ! - ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ με έξι τεράστια πανό και ηχητικά συνθήματα από τα μεγάφωνα έδωσαν άλλο χρώμα στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» - Τραγουδούσαν έξω από το γήπεδο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο

Επίση στο ΦΩΣ: «Το παραδέχονται και στις ΗΠΑ (τον ήθελαν Λος Άντζελες και Σιάτλ) για ΓΚΡΑΝΤΕΛ ότι θέλει Ευρώπη - «Όχι» στη Νιμ ο ΣΟΥΜΠΑΣΙΤΣ λόγω... Ολυμπιακού!

Άλλο θέμα στο ΦΩΣ: ««Προσπέρασμα» στο Ηράκλειο η ΑΕΚ (0-2)! - Η «Ένωση» επικράτησε του ΟΦΗ και εκμεταλλευόμενη τη νέα βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟΚ πέρασε μόνη δεύτερη, στο +2 από τους Θεσσαλονικείς. Τα γκολ των ανώτερων «κιτρινόμαυρων» πέτυχαν οι Λιβάγια (42’) και Βέρντε (65’) * Οι Κρητικοί, που συνεχίζουν άποντοι στα πλέι οφ, είχαν δοκάρι με τον Φιγκεϊρέδο (45’)

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΛΟΪΝΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ
  • ΕΝΑ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
  • ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!
  • ΠΟΛΟ - Έπεσαν οι 3 στους 4!

«Πάρτι!», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«ΑΕΚάρα για Τσάμπιονς Λιγκ», λέει η Ώρα.

«Blackout», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Στ' αστέρια πάμε» και «Τσουνάμι», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Καμαρώστε τον», προτρέπει η Sportime, «Αστεράτη», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.