Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 11 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου (11/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 11 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου (11/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ: «ΑΜΥΝΑ-ΓΡΑΝΙΤΗΣ ο Ολυμπιακός, στόχος να μη φύγει κανείς από την ομάδα τη νέα σεζόν * Η προσπάθεια της διοίκησης, η αγωνία του Μαρτίνς, καθώς όλοι οι βασικοί (Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ) είναι περιζήτητοι».

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΤΡΟΜΕΡΑ ΡΕΚΟΡ! - Πάει να γράψει ιστορία σε μικρότερο παθητικό όλων των εποχών, εκτός έδρας και συνολικά, η «ερυθρόλευκη» οπισθοφυλακή.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

Επίσης στο ΦΩΣ: ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΓΚΡΑΝΤΕΛ.

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «Επίθεση στην οικία Γιαννακόπουλου - Εκατό άτομα με μηχανάκια πολιόρκησαν το σπίτι του στα βόρεια προάστια - «Πέταξαν πέτρες, έγραψαν συνθήματα, κρατούσαν μαχαίρια» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού».

Στο ΦΩΣ και «Τον Ολυμπιακό θα τον ακολουθούσαμε ακόμα και στο τάβλι!» - Η τρέλα για τον Θρύλο, οι αξέχαστες εκδρομές και η εντυπωσιακή ενίσχυση στον Ερασιτέχνη με 10 χιλιάδες ευρώ για αγορά καρτών μέλους και φιλάθλου, σε μια συνέντευξη στο «ΦΩΣ» από τον Γιώργο Παβίτσο, εκπρόσωπο της υπερδραστήριας Θύρας 7 Χίου με παρουσία σε όλα τα «ερυθρόλευκα» τμήματα.

Ημερομηνίες συντάξεων Ιουλίου 2020-ΙΚΑ-Δημόσιο-ΝΑΤ-ΟΓΑ-ΟΑΕΕ-ΕΤΑΑ-ΕΤΕΑΕΠ-ΟΠΕΚΑ

«Οργώνει τη Γαλλία», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Ως εδώ», λέει η Πράσινη.

«Πολιτεία ΑΕΚ», σύμφωνα με την Ώρα.

«Θεμέλια με νέους τίτλους», για τη Metrosport.

«Σοκ!», στη Live Sport.

«Αλεπού στο παζάρι», κατά τη Sportime, «Εμφύλιος», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.