Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 10 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου (10/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 10 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουνίου (10/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΠΙΕΖΕΙ Ο ΓΚΡΑΝΤΕΛ», λέει το ΦΩΣ και εξηγεί: «Δεν υποβιβάζεται τελικά με δικαστική απόφαση η Τουλούζ, αλλά ο Ιβοριανός εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστός με Ολυμπιακό - ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ «ΦΩΣ» το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί - Εξετάζεται και ο ΛΙΝΚΟΛΝ της Σάντα Κλάρα - ΜΑΡΤΙΝΣ στους παίκτες μετά την Τούμπα: «ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ»! - Το πολύ μία αλλαγή κόντρα στον Άρη - Παραμονή «φωτογράφισε» και στη Θεσσαλονίκη ο ΟΜΑΡ.

Ημερομηνίες συντάξεων Ιουλίου 2020-ΙΚΑ-Δημόσιο-ΝΑΤ-ΟΓΑ-ΟΑΕΕ-ΕΤΑΑ-ΕΤΕΑΕΠ-ΟΠΕΚΑ

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Παίζει» η Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Γουλβς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΦΩΣ: Το ταξίδι του ΣΕΜΕΔΟ στην Πορτογαλία, η «βρόμικη δουλειά» του ΜΑΣΟΥΡΑ στην Τούμπα και τα σενάρια για δύο τερματοφύλακες (ΡΑΜΟΣ, ΣΟΥΜΠΑΣΙΤΣ)

Άλλο θέμα στο ΦΩΣ: ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ! - Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως αποχωρεί από την ομάδα μπάσκετ «πάγωσε» τους φίλους του Παναθηναϊκού, που βλέπουν ότι το «τριφύλλι» βαδίζει πλέον σε… αχαρτογράφητα νερά

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ! - Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προσβάλουν νομικά το συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα και να παίξουν τη νέα σεζόν στη διοργάνωση της ΦΙΜΠΑ - - «ΒΟΜΒΕΣ» ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

«Ηδονή», γράφει ο Πρωταθλητής.

«Τέλος εποχής», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Το 200% και όσο αντέξω», στην Ώρα.

«Τελική ευθεία» και «οργή Ιβάν», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

«Το γάντι στον κ. Μπακογιάννη», εκτιμά η Live Sport.

«Φεύγω αν...», κατά τη Sportime, «Φεύγω», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.