Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 6 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου (6/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 6 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου (6/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Στο ΦΩΣ διαβάζουμε: «ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ» - Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό, αλλά μίλησε με τον ΜΑΡΤΙΝΣ και του ξεκαθάρισε πως θα παίξει αύριο στην Τούμπα * Καλύτερα χθες ο Γάλλος και αποφασισμένος για το μεγάλο παιχνίδι.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΛΑΖΑΡΟ - Κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος υπέστη ο Χριστοδουλόπουλος, που χάνει τα πλέι οφ, καθώς μένει εκτός για έξι εβδομάδες.

ΠΑΚΟΕ: Αυτές είναι οι κατάλληλες παραλίες για μπάνιο - 23 ακατάλληλες στην Αττική

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «THN ΕΞΕΘΕΣΕ! - ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ που σκόπευε να ολοκληρώσει τη σεζόν 31 Ιουλίου και κατά συνέπεια οι ΟΜΑΡ, ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, ΑΒΡΑΑΜ και ΓΚΑΣΠΑΡ (θα είχαν λήξει τυπικά τα συμβόλαιά τους) δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής με τη Γουλβς τον Αύγουστο. ΕΞΑΛΛΟΙ στο λιμάνι και με τον ορισμό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 24 Ιουνίου.

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΣΚΑΝΑΡΕΙ» ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ - Διακριτικές ματιές του Ολυμπιακού στον 24χρονο εξτρέμ, που ψάχνεται να φύγει από τη Σεβίλη * Ποιες ομάδες ανταγωνίζεται για ΓΚΡΑΝΤΕΛ και ΚΟΥΡΤ.

Για το μπάσκετ στο ΦΩΣ: «ΑΓΓΙΞΕ» ΚΑΛΑΘΗ! - Οι Αγγελόπουλοι πήγαν να κάνουν το… μεγάλο κόλπο και με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού την ύστατη στιγμή, ο παίκτης το σκέφτηκε, αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα - Διάχυτη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Kώστα Σλούκα στον Πειραιά.

Στο ΦΩΣ και «Το ξεχωριστό ταξίδι της Μαριέλλας στις ΗΠΑ! - Η πανέμορφη κόρη του Παναγιώτη Φασούλα διέπρεψε στο κολεγιακό πρωτάθλημα και επιστρέφει στην Ευρώπη για να παίξει μπάσκετ - Η 22χρονη Μαριέλλα άνοιξε την καρδιά της στο «ΦΩΣ» και μίλησε για όλα όσα έζησε στην Αμερική την περασμένη πενταετία - Πώς πέρασε την καραντίνα στο Νάσβιλ και ποιο το σχόλιό της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

«Ντροπή σας», φωνάζει ο Πρωταθλητής.

«Ταιριάζουν γάντι», υποστηρίζει η Πράσινη.

«Τον θέλω με... τρέλα», λέει η Ώρα.

«Ματέο και Μπρούνο» και «Τα πάντα για εσάς», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

«Έρχεται», σύμφωνα με τη Live Sport.

«Δυναμίτης», κατά τη Sportime, «Στο φουλ», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.