Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 5 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου (5/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 5 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου (5/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΘΕΛΕΙ Ο ΓΚΡΑΝΤΕΛ, ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΟΥΡΤ», αναφέρει το ΦΩΣ και εξηγεί: «Προτιμά να μείνει Ευρώπη ο Ιβοριανός και είναι πολύ θετικός για τον Ολυμπιακό, παρότι έχει μεγάλη πρόταση από το Κατάρ - Πιο εφικτή η περίπτωση του Γάλλου, που είναι ελεύθερος και αρέσει πολύ στους Πειραιώτες».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ;» - Κριτική στην Τότεναμ από οπαδούς και προσκείμενα μίντια, επειδή η αγγλική ομάδα δεν κινείται για τον Έλληνα άσο! - Παραμένει έντονο το ενδιαφέρον από Νις, Νάπολι και Ατλέτικο.

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΣΟΥΜΙΤΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

«Παίζουν μπάλα τα συμφέροντα…», ο τίτλος στο ΦΩΣ σε εξαιρετικές τοποθετήσεις για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα από τον Κούλη Αποστολίδη, παίκτη-σύμβολο της σπουδαίας ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά» - Τι λέει για την εποχή του,τους Κούδα, Δεληκάρη, Δομάζο, τον Σαββίδη και το «σπάνιο 10άρι» που ακούει στο όνομα Κώστας Φορτούνης…

Σήμερα Παρασκευή (5/6) πληρώνεται το επίδομα των 800 ευρώ-Ποιοι θα το πάρουν

Στο ΦΩΣ και το «Όργιο φημών για συμφωνία με Σλούκα - Κυκλοφόρησε xθες το σενάριο πως ο 30χρονος γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τους Αγγελόπουλους και θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τρία χρόνια. Τόσο η ΚΑΕ όμως, όσο και ο ατζέντης του, το διέψευσαν κατηγορηματικά.

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «Ο Τζορτζ Φλόιντ δεν ήταν ο πρώτος... - Τα φυλετικά εγκλήματα που συντάραξαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και ξεγύμνωσαν το «αμερικανικό όνειρο».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου

«Καλώς ήρθες στο σπίτι», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Της... μιλάει», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Φουλάρει για το διαμάντι Ενομπακάρει», λέει η Ώρα.

«ΠΑΟΚ για +8», βλέπει η Metrosport.

«Πυρ τίγρη κατά Μαρινάκη» και «Σε θεωρούμε συνυπεύθυνο», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Φαραώ», κατά τη Sportime, «Αΐμπ» καιτά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.