Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 29 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 29 Μαΐου (29/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 29 Μαΐου

«ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΖΟΤΑ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ: «Σε προχωρημένες επαφές με Μπενφίκα για τον 21χρονο εξτρέμ» αποκάλυψαν αργά χθες βράδυ οι Πορτογάλοι - Σε Αγγλία, Πορτογαλία, Γαλλία και κεντρική Ευρώπη κοιτάζει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός, αλλά ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ να κλείσει «εδώ και τώρα» παίκτη * Την Γαλατά προτιμά ο ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ, αλλά η Μονακό θα αποφασίσει * Θετικός στο να φύγει από τη Φέγενορντ ο ΝΑΡΣΙΝΓΚ.

Ακόμα, στο ΦΩΣ: Το ποδόσφαιρο επιστρέφει… - Οριστικοποιήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ οι ημερομηνίες, οι ώρες και το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι και την τρίτη αγωνιστική, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των πλέι άουτ - Σέντρα το Σάββατο 6 Ιουνίου με τα παιχνίδια Άρης – ΟΦΗ (21.30), Πανιώνιος - Βόλος (19.15) και Ξάνθη - Ατρόμητος (20.00).

Επίσης στο ΦΩΣ: Ραντεβού ανανεώσεων - Μέσα στις επόμενες μέρες οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Σπανούλη, Πρίντεζη, Βεζένκοφ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους * Σιγουριά για τους αρχηγούς, όλα ανοιχτά με τον Βούλγαρο φόργουορντ.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει -Τι θα γίνει με τα σχολεία -Ποιοι εργάζονται -Οι επόμενες αργίες

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «Όσα γνωρίζω περί ηθικής…» - O Αλμπέρ Καμύ, το πάθος του για το ποδόσφαιρο και το ανεκπλήρωτο όνειρό του να γίνει μεγάλος τερματοφύλακας.

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες αλλά και ηλιοφάνεια - Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

«Τρέμουν τον Θρύλο στην Α1», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Όσο πιο ψηλά», λέει η Πράσινη.

«Μια... ανάσα και δικός της ο Σιμάνσκι», υποστηρίζει η Ώρα.

«Power ΠΑΟΚ», βλέπει η Metrosport.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 29 Μαΐου αλλά και... θρήνος, κλαυθμός και οδυρμός

«Στα κάγκελα», ο τίτλος στη Live Sport.

«Κάθε ζυγός και βία επιβάλει αντίσταση», λέει η Sportime, «Κρυφό όπλο», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.