Το novasports.gr θα δείξει την φιλανθρωπική συναυλία της Μίλαν για τον κορονοϊό

Η Μίλαν διοργανώνει διαδυκτιακή συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού και το Novasports.gr θα δείξει σήμερα (3/5) την μουσική εκδήλωση των «ροσονέρι» στην οποία θα συμμετάσχουν αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού. 

Το novasports.gr θα δείξει την φιλανθρωπική συναυλία της Μίλαν για τον κορονοϊό

Η Μίλαν διοργανώνει σήμερα Κυριακή (3/5) μια virtual μουσική εκδήλωση σαν φόρο τιμής προς όλους όσοι εργάζονται για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού τόσο στην Ιταλία αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Η γνωστή και βραβευμένη μουσικός Αλίσια Κις ως επικεφαλής της βραδιάς και καλεσμένοι μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, θα έχουν μοναδικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος παγκόσμιων οργανισμών ανθρωπιστικής βοήθειας (Direct Relief, Milan’s Philanthropic Foundation κ.α.).

Μάλιστα, το Novasports.gr συμμετέχοντας στη διάδοση του μηνύματος ελπίδας και αισιοδοξίας της πρωτοβουλίας του ιταλικού συλλόγου, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να παρακολουθήσουν αυτή την εικονική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα σήμερα Κυριακή (3/5) και ώρα 22:00.

Μίλαν: Διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία κατά του κορονοϊού σε συνεργασία με τον Jay-Z

Στην συναυλία πέραν της Αλίσια Κις θα δώσουν το παρόν και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός DJ Khaled και η Ιταλίδα παρουσιάστρια Ντιλέτα Λεότα.

Άλλοι ερμηνευτές που θα συμμετάσχουν είναι οι Κέλι Ρόουλαντ, Ρόμπιν Θικ, Γκάβιν Ροσντέιλ, Κρις Τρέινορ, Τζέι Μπουχανάν, Λόλα Πόνσε, Jonas Brothers και η Λάουρα Παουσίνι.

Στη βραδιά θα συμμετάσχουν και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού όπως οι Κακά, Τοερί Ανρί, Ντανίλο Γκαλινάρι και Γιάνικ Σίνερ. Οι θεατές παγκοσμίως θα μπορούν να κάνουν δωρεές μέσω τουιστότοπου συγκέντρωσης χρημάτων “From Milan with Love” και της σελίδας των Μιλανέζων στο Facebook.