Μίλαν: Διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία κατά του κορονοϊού σε συνεργασία με τον Jay-Z

Διαδικτυακή συναυλία σε συνεργασία με τον με τον ράπερ Jay-Z, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στη μάχη κατά του κορονοϊού, κάνει η Μίλαν.

Μίλαν: Διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία κατά του κορονοϊού σε συνεργασία με τον Jay-Z

Έναν πρωτότυπο και συνάμα ξεχωριστό τρόπο βρήκε η διοίκηση της Μίλαν, ώστε να βοηθήσει την Λομβαρδία στη μάχη με την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες των «ροσονέρι» απόφάσισαν η ομάδα την Κυριακή (3/5) το βράδυ να κάνει μία διαδικτυακή συναυλία, με τη βοήθεια του γνωστού Αμερικανού ράπερ Jay-Z.

Μάλιστα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού της περιοχής, που βρίσκεται από τον περασμένο Φεβρουάριο, στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον ιό.

Την εν λόγω συναυλία θα μεταδώσουν ζωντανά όλα τα κοινωνικά δίκτυα της των Μιλανέζων ενώ πέραν του Jay-Z, θα συμμετάσχουν και διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες όπως η Αλίσια Κις, η Κέλι Ρόουλαντ και οι Τζόνας Μπράδερς.

Παράλληλα το δικό τους μήνυμα θα στείλουν αθλητικές προσωπικότητες της Μίλαν, όπως ο Κακά, ενώ θα μιλήσουν και οι Τιερί Ανρί και Ντανίλο Γκαλινάρι.