Κορονοϊός: Θετικός ο Θρακιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος μένει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη

Κορονοϊός: Θετικός ο Θρακιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης

Στη Νέα Υόρκη μένει και εργάζεται ο Θρακιώτης δημοσιογράφος και φίλαθλος της ομάδας της Ξάνθης, Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο ίδιος γνωστοποίησε στους φίλους του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πως έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και έμαθε από τα αποτελέσματα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, πως είναι θετικός στον νέο κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν χάνει την πίστη του αλλά και το χιούμορ του: «Πήγαινα για το τεστ και μου έλεγαν να πάνε όλα θετικά! Ε, θετικά πήγανε! Θετικό κρούσμα! Μόνο με χαμόγελο θα το κερδίσουμε ρε!».

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι γιος παλιού άσου της Ασπίδας Ξάνθης και γνωστός για την αγάπη του για την ομάδα της πόλης του.

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1978. Σπούδασε στην Αγγλία Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες και πήρε το Master του στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Επιστήμες. Το 2007 αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το μεγάλο ταξίδι, στο Αμερικάνικο όνειρο. Σήμερα είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στα Ηνωμένα Έθνη για το SigmaTV και την εφημερίδα Σημερινή της Κύπρου, είναι ανταποκριτής στο AlphaRadio και την Τηλεόραση του Alpha.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης εργάστηκε για 3 χρόνια στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και έχει συνεργασίες με ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες. Για δύο χρόνια παρουσίαζε στο NewGreek TV το βραδινό Δελτίο Ειδήσεων. Επίσης είναι Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αμερικής.Εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του HellasFM με την καθημερινή πρωινή εκπομπή του, «Πρωινό στη Νέα Υόρκη».