Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου.

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ... ΑΚΡΩΝ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ: «Τι έχει στο μυαλό του ο ΜΑΡΤΙΝΣ για τις επιθετικές πτέρυγες στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Η σύγκριση παικτών που έχουν προταθεί (Σεμέντο, Φερνάντες, Πλασέτα), τα «κρυφά χαρτιά», η εγγύηση των Βαλμπουενά, Μασούρα και η προσδοκία για Ραντζέλοβιτς - Με ποιους δούλεψε ο Πορτογάλος αυτήν τη διετία - Πλήρης ανάλυση για τους εξτρέμ του Θρύλου»

Ακόμα στο Φως: «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ - «ΤΣΙΜΙΚΑΣ; ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...»
Η παραδοχή του τεχνικού της Ίντερ, ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ, για τον άσο του Ολυμπιακού - Με δική του εντολή είχε στείλει «κατάσκοπο» στην Ελλάδα στα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ - Υπάρχει όμως ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που οι «νερατζούρι» ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ στην παρούσα φάση να μπουν «σφήνα» σε ΝΑΠΟΛΙ και ΛΕΣΤΕΡ».

Κι ακόμα, «Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΪΦΗ - Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 26χρονου Κύπριου στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, αλλά δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση - Το σημείο-κλειδί για τον ΣΕΜΕΔΟ και τις διαθέσεις της Μπενφίκα - Χαμός και χθες στην Πολωνία για τον ΠΛΑΣΕΤΑ!».

Επίσης στο Φως: «ΘΡΥΛΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ»! - Ο εξαίρετος επιστήμονας δόκτωρ Γεώργιος Σκάρπας μιλά στο «ΦΩΣ» για τον φονικό κορονοϊό, τον λατρεμένο του Ολυμπιακό και την «εφημερίδα-σύμβολο», ενώ εκδηλώνει τη σιγουριά του ότι η πανδημία θα ξεπεραστεί».

«Φέρνει "Ποντένσε"», λέει ο Πρωταθλητής.

«"Φτερά" δίπλα στους ηγέτες», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Το μέλλον είναι... ΑΕΚ», εκτιμά η Ώρα.

«Μου λείπουν οι 30.000 πιστοί», στη Metrosport.

«Εξάστερος 2020-21», η προαναγγελία στη Live Sport.

«Επαφή», κατά τη Sportime, «Αυτή είναι η αλήθεια», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.