Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 5 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 5 Απριλίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 5 Απριλίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 5 Απριλίου.

«ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΕ... ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο προσθέτει: «Η ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ αποτελεί τη ΧΩΡΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ αντιμετώπισης του ιού πριν καν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα. Ο πρώην χαφ της Λαμίας και νυν άσος της Γκεϊλάνγκ Ιντερνασιονάλ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ, μεταφέρει στο «ΦΩΣ» όλα όσα ζει στην ασιατική χώρα το τελευταίο τρίμηνο, ενώ δίνει και τουριστικά «tips» για όσους επιθυμούν στο μέλλον να επισκεφθούν τη «Νέα Υόρκη της Ασίας»!

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΥΛΙ! - Τρεις μέρες μετά πήραν χαμπάρι στη Νάπολι ότι ο Ολυμπιακός δεν αστειευόταν όταν ενημέρωσε ότι «ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ κοστίζει 25 εκατομμύρια»! - Οι «παρτενοπέι» ενημερώθηκαν χθες αρμοδίως για τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, προκλήθηκε μία σύγχυση στον ιταλικό Νότο και πλέον ποντάρουν στον... κορονοϊό, που αναπόφευκτα θα φέρει τα πάνω κάτω στην παγκόσμια ποδοσφαιρική οικονομία. ΔΩΡΕΑ 100 χιλιάδων ευρώ του ΜΑΡΙΝΑΚΗ για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού - Άλλα 12 χιλιάρικα προσφέρουν οι παίκτες - Πώς επηρεάζεται ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί το Βέλγιο από την ΟΥΕΦΑ.

Επίσης, στο ΦΩΣ: ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ! - Κοιτάζει και στην Ισπανία για μεταγραφές ο Ολυμπιακός, που εδώ και 15 χρόνια έχει πάντοτε παίκτες από τη συγκεκριμένη χώρα στο ρόστερ του! - Πλήρης αναδρομή, από τον πρώτο (Ντάνι, το 2005) μέχρι τον τελευταίο (Γκερέρο) - Ο κορυφαίος Φουστέρ, τα «παιδιά» του Ερνέστο, ο Ρομπέρτο και οι «άκρες» με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

«Λαβράκι Κορσικής», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Ο χάρτης της επιστροφής», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Όλα για Αραούχο», λέει η Ώρα.

«Ψάχνει το ιδανικό deal για Μίσιτς», η Metrosport.

«Μένει στις ράγες του», υποστηρίζει η Live Sport.

«Στρατηγός», κατά τη Sportime, «Κερδίζει», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.