Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 20 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 20 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 20 Μαρτίου

ΕΙΧΕ… ΕΜΠΝΕΥΣΗ! γράφει το ΦΩΣ και αναφέρει: «Μεγάλη ζημιά θα πάθαιναν οι «ερυθρόλευκοι» αν δεν αποκτούσαν τον ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ και οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες! Μία από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας τους διανύουν οι φορ για τους οποίους κινήθηκε το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός, προτού καταλήξει στον Μαροκινό. Όσα γκολ έχει πετύχει μόνος του ο Ελ Αραμπί, τόσα έχουν σημειώσει συνολικά οι ΜΠΕΡΓΚ, ΣΟΡΙΑΝΟ, ΜΟΥΝΙΕ και ΦΕΡΕΪΡΑ

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΣΑΜΙ - Ο πρόεδρος της Σιόν λόγω κορονοϊού έριξε «ψαλίδι» στα συμβόλαια, ο 27χρονος άσος δεν το δέχτηκε και η ομάδα του τον αφήνει ελεύθερο τρεις μήνες νωρίτερα!

Κασάμι: Πόσο κοντά είναι στον Ολυμπιακό

Επίσης: «ΜΑΡΤΙΝΣ στους Πορτογάλους για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Πάρθηκαν αυστηρά μέτρα για την επιβίωση των ανθρώπων * Πλένω συχνά τα χέρια μου και αποφεύγω την πολυκοσμία»

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «Να πάει να… όποιος πιστεύει ότι θα φτάσουμε στα πέναλτι!» - Παραμονή της επετείου του αξέχαστου 1-4 στη Λεωφόρο, ο προπονητής του ιστορικού θριάμβου Τάκης Λεμονής αποκαλύπτει το ρίσκο που πήρε και την ατάκα με την οποία «έφτιαξε» τους παίκτες του * Μιλούν ακόμα ο Τάκης Τσουκαλάς και ο τρομπετίστας της Θύρας 7, Νίκος Στυλιανέσης.

«Μένουμε όλοι Ρέντη», ο τίτλος του Πρωταθλητή.

«Είμαστε όλοι μαζί», λέει η Πράσινη.

«Ακούμε ευλαβικά του ειδικούς», σύμφωνα με την Ώρα.

«Βιεϊρίνια για πάντα», κατά τη Metrosport.

«8 μέτωπα», λέει η Live Sport.

«Στα χνάρια του», σύμφωνα με τη Sportime, «Green factory», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.