A Bola: Φοβερό πρωτοσέλιδο για τον κορονοϊό και το «παιχνίδι της ζωής μας» (pic)

Η Πορτογαλία κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω κορονοϊού και η A Bola κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στη μάχη κατά του ιού.

A Bola: Φοβερό πρωτοσέλιδο για τον κορονοϊό και το «παιχνίδι της ζωής μας» (pic)

Η Πορτογαλία, όπως και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει πληγεί από τον κορονοϊό, μετρώντας ήδη δύο θανάτους και 642 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Πρόεδρος την Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, κήρυξε τη χώρα της Ιβηρικής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σε αυτό το κλίμα, κυκλοφόρησε την Πέμπτη (19/3) η αθλητική εφημερίδα A Bola με ενωτικό τίτλο στο πρωτοσέλιδό της: «Το παιχνίδι της ζωής μας».

Στη φωτογραφία διακρίνεται ένα γήπεδο χωρίς ομάδες, αφού στην Πορτογαλία, όπως και στα περισσότερα μέρη του κόσμου, έχει ανασταλεί η αγωνιστική δράση, με τον ιό στη σέντρα.

Στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η Πορτογαλία είναι από σήμερα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η Πορτογαλία και ο κόσμος. Ξαφνικά είμαστε όλοι βυθισμένοι σε μια παράξενη ταινία επιστημονικής φαντασίας που μας φοβίζει, μας κουράζει, μας αγχώνει και φέρνει αβεβαιότητα.

Για εμάς και όλους τους άλλους που αγαπάμε χωρίς να μπορούμε να αγκαλιάσουμε. Σε αυτόν τον πόλεμο θα δοθούν πολλές μάχες και ο χρόνος είναι φίλος και εχθρός. Πάμε στον πόλεμο».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της A Bola: