Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 19 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 19 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 19 Μαρτίου

«ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ», ο τίτλος στο ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο, «στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις και είναι έτοιμοι για όλα τα σενάρια - Ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής της Σούπερ Λιγκ, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί με τον κορονοϊό - Γιατί η Ελλάδα έχει πρωταθλητή, το παράδειγμα της Πρέμιερ Λιγκ. Τσέφεριν: «Θα αποφασίσουν οι Λίγκες».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - «Δεν ισχύει ότι ο Μαρινάκης αγοράζει την Τρουά» και «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Άγνωστο πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές - Υποχρέωσή τους είναι να ακολουθούν τις οδηγίες του τεχνικού τιμ στο σπίτι τους - Απολύμανση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «ΧΤΥΠΑΝΕ» ΤΣΙΜΙΚΑ - Και η ‘Ιντερ στο… κόλπο για τον Έλληνα μπακ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να είναι ξεκάθαροι ότι δεν πέφτουν ούτε… ευρώ.

Επίσης: «Σκοτωνόμαστε για τις ομάδες και τώρα δεν μπορούμε να βγούμε μια βόλτα» - O Γιώργος Μπόγρης δεν μασάει ποτέ τα λόγια του και το απέδειξε ακόμη μία φορά, μιλώντας στο «ΦΩΣ» από την απομόνωση της Τενερίφης για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται η Ισπανία.

«Οι 3 βόμβες της ΟΥΕΦΑ», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Στην κορυφή με Δώνη», στην Πράσινη.

«Θέλω να μείνω», στην Ώρα.

«Κανείς πρωταθλητής», η... επιθυμία της Metrosport.

«13/4/2021 ή 19/5/2021», βλέπει η Ώρα.

«Άλλος ΠΑΟΚ», κατά τη Sportime, «Φαβορί», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.