Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 11 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 11 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 11 Μαρτίου

«Η ΡΕΛΑΝΣ ΤΟΥ ΖΟΣΕ!», λέει το ΦΩΣ και αναφέρεται στο γεγονός ότι ο «ΣΑ ήταν παίκτης του Νούνο Εσπίριτο στην Πόρτο, αλλά πάντα στη σκιά του Κασίγιας».

Επίσης το ΦΩΣ κάνει λόγο για «ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ - Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την αυριανή έφεση στην ΕΠΟ, την ώρα που το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής του ΠΑΟΚ - Σήμερα η εκδίκαση στο Διαιτητικό της Ομοσπονδίας για το θέμα τής μη τιμωρίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια».

Επίσης στο ΦΩΣ: «Ο ΓΑΛΛΟΣ ΤΟΥΡΠΕΝ διαιτητής στο αυριανό παιχνίδι - ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ για τα χθεσινά ΓΕΝΕΘΛΙΑ του Ολυμπιακού - ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ - Συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στον Ρέντη και στην προετοιμασία του αγώνα με τη Γουλβς - Τι σχεδιάζει ο Μαρτίνς, μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα - Η αγωνία του κόουτς για τις κίτρινες κάρτες».

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ» - Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και τις εξετάσεις στον Ρέντη και «ΤΑ «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ποια ματς έχει παίξει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τι έχει κάνει. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! - Γιατί ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό - Στην Αγγλία βρισκόταν εδώ και δύο εβδομάδες ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ - Στο «Εμιρέιτς» είδε τελευταία φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού. - ΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι σε Ρέντη και ΠΑΕ.

«Νικητής και σ' αυτή τη μάχη», ο τίτλος του Πρωταθλητή.

«Εδώ και τώρα Παναθηναϊκός, αλλιώς σκούπα και φαράσι», προειδοποιεί η Πράσινη.

«Πιο ψηλά την ΑΕΚ», επισημαίνει η Ώρα.

«Γκρεμίστηκε η κόκκινη προπαγάνδα», για τη Metrosport.

«Ξεδιάντροπη ευρωλίγκα» και «Βράχοι», ο διπλός τίτλος της Live Sport.

«Δώρο», σύμφωνα με τη Sportime, «Κόκκινος συναγερμός», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.