Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 5 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 5 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 5 Μαρτίου

Για «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΩΡΟ!», κάνει λόγο το ΦΩΣ, το οποίο περιγράφει: Προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο 7’ (Χασάν, αυτογκόλ Καντουρί) έχασε μέσα σε ένα δίλεπτο ο Ολυμπιακός (10’ Πέλκας, 12’ Μίσιτς)! * Και τελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να «γυρίσει» εντελώς το παιχνίδι με πέναλτι του Πέλκα (69’), παίρνοντας κεφάλι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι», αλλά με αντιδράσεις «παιδικής χαράς» στην άμυνα και χωρίς να είναι άλλοθι η σοβαρότατη απουσία του Σα και το ντεμπούτο του 17χρονου Τζολάκη. Μοιραίος ο Σισέ, που είχε δοκάρι και δύο μεγάλες ευκαιρίες * Κορυφαίος ο Βαλμπουενά, που άντεξε στο «ξύλο» και στα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων * Απευθείας κόκκινη ο Γιαννούλης στο 85’ για σκληρό τάκλιν στον Ραντζέλοβιτς.

Το ΦΩΣ γράφει για το μπάσκετ: «Βρήκε ξανά… διαμάντι στη λάσπη!» και επισημαίνει την «τρομερή επιλογή Μπαρτζώκα με την περίπτωση του Σακίλ Μακ Κίσικ * Σπουδαία μεταγραφική κίνηση, παίκτης που έχει μεταμορφώσει θεαματικά τον Ολυμπιακό.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 5 Μαρτίου

Για τον άλλο ημιτελικό στο ποδόσφαιρο, το ΦΩΣ τονίζει: «Ευτυχώς τελείωσε! - Σε έναν επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό ~που το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση, λόγω διενέξεων των παραγόντων των δύο ομάδων στα αποδυτήρια~ η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Το ματς διεκόπη για άλλα 7 λεπτά, με τον Άρη να καταγγέλλει ότι ο βοηθός του Ένινγκ, Λάζαρος Βαρδάκης,χτυπήθηκε στη ζώνη προθέρμανσης».

«Κρίμα για τον παιχταρά!», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Κάθαρση», θέλει η Πράσινη.

«Πάτησε τον Άρη και το πουλέν του Περέιρα», περιγράφει η Ώρα των σπορ.

«Βία και νοθεία» και «Έτσι ρε μάγκες», οι δυο τίτλοι στη Metrosport.

«Τρικέφαλος» και «Πήρε κεφάλι», οι δύο τίτλοι στη Live Sport.

«Ροντέο» και «Τούμπα», σύμφωνα με τη Sportime, «Ανάσταση» κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.