Το MEGA στη Nova και η συμφωνία με Cosmote TV

Το MEGA έρχεται στην Nova, στη θέση 999 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος - μετάδοση και από την πλατφόρμα της Cosmote TV

Το MEGA στη Nova και η συμφωνία με Cosmote TV

Το MEGA έρχεται στην πλατφόρμα της Nova. Οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να σε High Definition, στη θέση 999 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG), το πρόγραμμα του καναλιού, που αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 17/2 (6:00 π.μ.) με την εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA”. Το πρόγραμμα του MEGA θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Nova GO σε live μετάδοση, αλλά και σε 7 days catch up.

MEGA: Όλες οι συχνότητες - Πώς πιάνεις Mega στην τηλεόραση

Πρόωρο τέλος για εκπομπή του Alpha – Το στοίχημα τη τηλεθέασης που δεν κερδήθηκε

Στο μεταξύ, σε συμφωνία για τη μετάδοση του Mega και από την πλατφόρμα της Cosmote TV, προχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΟΤΕ ΑΕ και της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Ο τηλεοπτικός σταθμός που επιστρέφει στις οθόνες στις 6.00 το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται με το ίδιο καθεστώς όπως και οι υπόλοιποι εθνικής εμβέλειας από την Cosmote TV. Τα προγράμματα του θα βρίσκονται στην υπηρεσία Replay TV και θα είναι διαθέσιμα επί 7 ημέρες, ενώ θα λαμβάνει και οικονομικό αντάλλαγμα για τη συνεργασία από την ΟΤΕ ΑΕ.