MEGA: Αποκαλύψεις για Καπουτζίδη, Παπακαλιάτη και Μενεγάκη

Ο Διευθυντής Προγράμματος του MEGA, Πέτρος Μπούτος, μιλά για Καπουτζίδη, Παπακαλιάτη και Μενεγάκη

MEGA: Αποκαλύψεις για Καπουτζίδη, Παπακαλιάτη και Μενεγάκη

Λίγες μόνο πριν από την πρεμιέρα του MEGA, ο Πέτρος Μπούτος μίλησε για όσα θα δούμε στο πρόγραμμα και τα πλάνα του σταθμού για τους επόμενους μήνες.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινιοθήκη του MEGA και στο ρόλο που θα έχει εξ αρχής ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μίλησε ακόμα για πρόσωπα που βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του MEGA, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας που θα έχει, επίσης, σημαντικό ρόλο στο νέο πρόγραμμα.

«Επιστρέφει ένα ισχυρό brand name, κάτω από νέα ιδιοκτησία. Με νέες προκλήσεις, προϋποθέσεις και στόχους και μια εντελώς νέα προσπάθεια, η οποία θα φανεί από Οκτώβριο με νέο πρόγραμμα. Ουσιαστικά, η επιστροφή και η επανεκκίνηση αφορούν τις καλύτερες στιγμές του προγράμματος μας. Ξεκινάμε με τις επαναλήψεις των καλύτερων σειρών μας. Προφανώς δεν προλαβαίνουμε να στήσουμε νέο πρόγραμμα, όπως έκανε πάντα το MEGA. Με υψηλές προδιαγραφές σε επίπεδο παραγωγής, με σειρές που είναι επιμελημένες, με σύγχρονη θεματολογία και με κώδικα επικοινωνίας με τη σημερινή εποχή», αναφέρει ο κ. Μπούτος.

Ο Διευθυντής του Mega εξηγεί ότι το κανάλι έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος, εκτός από τη συμφωνία που έχει μαζί του για να γράψει μια σειρά, θα έχει έναν ευρύτερο ρόλο στο κανάλι. «Θα τον έχουμε κοντά μας τον Απρίλιο με μια καθημερινή σειρά στην οποία θα παρουσιάζονται οι αθλητές και τα αθλήματα της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες με έναν δικό του τρόπο. Θα συμμετέχει και στην αποστολή, όπου θα κάνει κάθε μέρα ανταπόκριση από το Τόκιο με τα παραλειπόμενα και τα παρασκήνια από τους αγώνες», αναφέρει.

Παπακαλιάτης - Μενεγάκη

Μάλιστα ο κ. Μπούτος αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε φάση συζητήσεων με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

«Μιλάμε με όλη την αγορά - και με συντελεστές και με παραγωγούς. Δουλεύουμε σκληρά για να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι τον Οκτώβριο. Η φιλοσοφία μας είναι ότι η οικονομία που γίνεται με την ταινιοθήκη εξασφαλίζει ποσά που θα επενδυθούν σε νέες παραγωγές, οι οποίες θέλουμε να είναι σημαντικές σύγχρονες προτάσεις».

Σε ότι αφορά τα σενάρια που έχουν ακουστεί ότι μπορεί να έρθει στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη, ο Πέτρος Μπούτος απαντά σιβυλλικά «δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συζητά και μαζί της.

Διαβάστε επίσης:

Το MEGA στη Nova και η συμφωνία με Cosmote TV

MEGA: Όλες οι συχνότητες - Πώς πιάνεις Mega, το κανάλι του Μαρινάκη στην τηλεόραση

Επίσημο: MEGA Σαββατοκύριακο - Το πρόγραμμα, οι δημοσιογράφοι που πήραν εκπομπή

Επίσημο: Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του MEGA - Οι δημοσιογράφοι, οι ειδήσεις & τα σίριαλ