Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου.

«ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ… ΞΥΛΟ!», γράφει το ΦΩΣ και υποστηρίζει ότι είναι «ενήμεροι στον Ρέντη για τις διαθέσεις του Ατρομήτου και το μπλόκο που θα επιχειρήσει να στήσει στον Ολυμπιακό. Σοφότερος είναι ο Μαρτίνς από την περσινή επίσκεψη στο Περιστέρι. Οι προειδοποιήσεις του τεχνικού τιμ να μην μπουν «σοφτ» οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς, ο ειδικός ρόλος στον ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ και ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ που στοχεύει να ξαναγίνει ο… Γκιγιέρμε πριν από τον τραυματισμό του

Ακόμη το ΦΩΣ κάνει λόγο για «ΒΡΟΧΗ» ΜΗΝΥΣΕΩΝ καθώς στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ για «υποκίνηση βίας» κατά των ΜΑΚΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΚΑ (διευθ. επικοινωνίας ΠΑΟβΚ) και δημοσιογράφων - Μηνύσεις και από τον δικηγόρο ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟ στους «ασπρόμαυρους» για «συκοφαντική δυσφήμιση», επειδή τον κατηγόρησαν ότι έχει σχέση με μέλος της ΕΕΑ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

«Αυτοί οι Θεοί σας τρέλαναν», υποστηρίζει ο Πρωταθλητής.

«Να περάσει ο επόμενος», περιμένει η Πράσινη.

«Τώρα είναι η σειρά τους», λέει η Ώρα.

«Νέο πλάνο», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Μυδράλιο Ντεσόν Τόμας», για την Live Sport.

«Άλλη κλάση», κατά τη Sportime, «Σούπερ Τόμας», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.