Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου.

«ΜΑΧΗΤΗΣ», γράφει το ΦΩΣ, στο οποίο «οι πρώην προπονητές του Καφού σε Γκιμαράες και Λοριάν, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Μπερνάρ Καζονί αντίστοιχα, σκιαγραφούν τον Πορτογάλο χαφ του Ολυμπιακού».

Ακόμα, στο ΦΩΣ, «ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΓΧΗ… - Οι μεγάλες αγοραπωλησίες του Ολυμπιακού με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, επ’ αφορμή την παραχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς».

Το ΦΩΣ γράφει επίσης: «Και στο βάθος τελικός», και αναφέρει ότι «ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της ρωσικής Κράσνογιαρσκ, κέρδισε 3-1 (25-21, 25-17, 23-25, 26-24) και στον Ρέντη και προκρίθηκε στους «8» του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ γυναικών * Επόμενος πιθανός αντίπαλός του η ουγγρική Μπεκεσκάμπα και ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον τελικό της διοργάνωσης * Kορυφαία η Σάσι Χίπε με 15 πόντους (2 άσοι, 2 μπλοκ)».

«Επιτέλους, τέλος», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Ψυχρή σφαγή» και «Ελβετός Κύζας», ο διπλός τίτλος στην Πράσινη.

«Σβάρνα για την πρόκριση», το λογοπαίγνιο από την Ώρα.

«Έτσι μπράβο», η επιβράβευση από τη Metrosport.

«Αφεντικό για την πρόκριση» και «ελβετικός σουγιάς», διπλός τίτλος και από τη Live Sport.

«Στρίμωγμα», κατά τη Sportime, «Με το ίδιο νόμισμα» κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.