Η δημοσιογράφος που γίνεται σήμερα η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει ολόκληρο ματς στην τηλεόραση

Η όμορφη Αγγελική που γράφει ιστορία καθώς γίνεται σήμερα η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει ολόκληρο ποδοσφαιρικό ματς

Η δημοσιογράφος που γίνεται σήμερα η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει ολόκληρο ματς στην τηλεόραση

Η δημοσιογράφος Αγγελική Κούρκουλου γίνεται σήμερα η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει (ολοκληρωμένο και live) αγώνα ποδοσφαίρου σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του Open, Γιώργος Κοσμάς, έγραψε στα social media: «Στο OPEN γράφεται Ιστορία: η Αγγελική Κούρκουλου γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει (ολοκληρωμένο και live) αγώνα ποδοσφαίρου σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, βαδίζοντας στον δρόμο που άνοιξε η σπουδαία Vasso E. Morali η οποία ήταν η πρώτη συνάδελφος που έκανε ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στο κρατικό ραδιόφωνο στα ‘80s.
H Αγγελική μαζί με τον Michalis Tsigris θα περιγράψουν αύριο στις 22.00 τον αγώνα της ομάδας-έκπληξη του Copa del Rey Μιραντές με τη Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά από την υβριδική τηλεόραση του OPEN.
Μόνο χαρά και περηφάνεια που ένα τόσο ταλαντούχο και χαρισματικό παιδί με το σπάνιο ήθος της Αγγελικής σπάει το στερεότυπο ότι οι μεταδόσεις ποδοσφαίρου είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Αγγελική, go for it».

H Αγγελική Κούρκουλου γεννήθηκε το 1997 και σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.