Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου.

«0-0 - ΡΕΒΑΝΣ ΠΑΓΙΔΑ!», η εκτίμηση από το ΦΩΣ, το οποίο εξηγεί: «Έμπλεξε πάλι ο Ολυμπιακός με τη Λαμία, καθώς δεν εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση».

Το ΦΩΣ προσθέτει: Αφήνει ελπίδες στη σκληρή και ψυχωμένη αντίπαλό του για να επαναλάβει την περσινή έκπληξη - Δεν έπαιξαν καλά οι Πειραιώτες, αν και είχαν ευκαιρίες για τη νίκη με ΧΑΣΑΝ και ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ΚΑΜΑΡΑ, Ραντζέλοβιτς (στην ίδια φάση) και δύο με τον ΣΙΣΕ στην επανάληψη

Εξαιρετικός ο γκολκίπερ της Λαμίας ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ - Καλός μέχρι να κουραστεί ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, σοβαρός ο ΚΑΦΟΥ, θέλει χρόνο ο ΜΟΡ - Σωστά πήρε πίσω πέναλτι υπέρ της Λαμίας στο 76’ ο Βρέσκας, καθώς από το VAR ενημερώθηκε ότι ο Μπιανκόνι, που ανατράπηκε από τον Αβραάμ, ήταν οφσάιντ

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ευτυχής κάθε τεχνικός στη θέση του Μαρτίνς!» λέει ο Νίκος Αναστόπουλος σε συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ. Ο «μουστάκιας», τονίζει: «Πιο κοντά στον τίτλο οι "ερυθρόλευκοι", διότι είναι σταθεροί σε σχέση με τον ΠΑΟΚ»

«Κέρδος ο Χασάν», υποστηρίζει ο Πρωταθλητής

«Διπλό σε Τούμπα και Βελιγράδι» θέλει η Πράσινη.

«Θέλει προσοχή», προειδοποιεί η Ώρα.

«Παίξτε σαν ΠΑΟΚ», προτρέπει η Metrosport.

«Χωρίς ανάσα» και «2 κέρδη, μηδέν γκολ», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Δεν τη χάνει», προβλέπει η Sportime, «Αποδείξεις», ζητά η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.