Παραίτηση Μπραουδάκη, στα δικαστήρια με ΠΑΟΚ

Την παραίτησή από τη θέση του υπευθύνου του γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα κινηθεί δικαστικά σε βάρος του ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Παραίτηση Μπραουδάκη, στα δικαστήρια με ΠΑΟΚ

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης διέψευσε κατηγορηματικά αυτά που του καταλογίζουν στον ΠΑΟΚ, μέσα στην σύγχυσή τους, με όλα όσα συμβαίνουν από τη Δευτέρα (27/1), που βγήκε η απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του Δικεφάλου και της Ξάνθης.

Διέψευσε ότι βρέθηκε στο γραφείο του δικηγόρου κ. Τζουγανάτου, τονίζοντας σε ανάρτησή του στο facebook ότι περιμένει την άμεση επανόρθωση από πλευράς ΠΑΟΚ.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι στις 20.01 στις 11.00 μ.μ. ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα βρέθηκα σε δικηγορικό γραφείο ή οπουδήποτε αλλού με τους κυρίους και την κυρία που αναφέρονται σε σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση, για λανθασμένη πληροφορία τους που ατυχώς δεν διασταυρώθηκε προτού δημοσιευθεί. Αναμένω άμεση επανόρθωση».

Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο Μπραουδάκης προχώρησε σε νέα ανάρτηση:

"Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.
Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Δεν μου αφήνουν περιθώρια. Πρέπει να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη...

UPDATE: Υπέβαλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης..."