Αγριο κράξιμο στον Κάκο, μέσω των social media!

O Τάσος Κάκος είναι η αθλητική τηλεπερσόνα των τελευταίων εβδομάδων, με αφορμή το σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων στα παιχνίδια πρωταθλήματος της Super League 1.

Αγριο κράξιμο στον Κάκο, μέσω των social media!

O πρώην διαιτητής, ο οποίος συνεργάζεται με το τηλεοπτικό κανάλι "OPEN" του Ιβάν Σαββίδη, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή κάποιες... θέσεις του, που είναι πέρα από το πλαίσιο των κανονισμών ποδοσφαίρου. Όπως για παράδειγμα η αμίμητη ατάκα του ότι η φάση του Σβιντέρσκι με τον Βράνιες δεν είναι επιθετικό φάουλ, γιατί "...ο αμυντικός δεν διαμαρτύρεται".

Τόσο στο facebook όσο και στο twitter, oι χρήστες μιλούν με απαξιωτικά λόγια για τον συνεργάτη της εκπομπής Τotal Football, που βλέπει... ρόδινες όλες τις αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, αφού η λογική λέει ότι σε τέτοια περίπτωση θα διακυβευόταν το επαγγελματικό του μέλλον.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0: Τι είπε ο Βαρούχας για το επιθετικό φάουλ του Σβιντέρσκι στο πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)

Τι είπε ο Κάκος για το φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες, πριν από το πέναλτι του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Τάσος Κάκος, μεταξύ άλλων έχει ξεσηκώσει και τους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι αναφέρουν ότι δεν μπορούν να δεχθούν κανέναν σχολιασμό από τον άνθρωπο που όχι μόνο δεν απέβαλλε τον Γκαρσία για ένα εγκληματικό τάκλιν στον Χαβίτο, αλλά ούτε φάουλ έδωσε.