Ανακοίνωση ΠΣΑΤ: «Ψυχραιμία, το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ: «Ψυχραιμία, το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος»

Στις 12 Μαΐου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το κλίμα είναι ήδη τεταμένο. Με αφορμή την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τους εκπροσώπους του Τύπου να είναι ψύχραιμοι. Θυμίζουμε πως σε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας συζητήθηκε ακόμα και το ενδεχόμενο παρουσίας δυνάμεων των ΜΑΤ στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ένταση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την ανησυχία του για τη νοσηρή κατάσταση που διαμορφώνεται και λυπάται γιατί σε αυτό τον διαδικτυακό «διάλογο» μετέχουν δυστυχώς και κάποιοι, ελάχιστοι σε αριθμό, δημοσιογράφοι.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών συντακτών για την άψογη στάση τους και τη συμβολή τους σε ένα κλίμα ομαλότητας, που τόση ανάγκη έχει το ποδόσφαιρό μας. Και τους παρακαλεί να συνεχίσουν να στέλνουν ένα θετικό μήνυμα προς τη νεολαίο της χώρας μας, που πληρώνει ακριβά την οκταετή μνημονιακή κρίση.

Για τους λίγους, εντός και εκτός ΜΜΕ, κάνουμε μια έκκληση:

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ . Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος. Αλλά ένα συναρπαστικό παιγνίδι.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που θα καλύψουν τον τελικό. Γι αυτό και συνεργάζεται ήδη με την ΕΠΟ και άμεσα ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τις διευθύνσεις Τύπου των δυο ομάδων. Από τον ΠΣΑΤ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας